top of page

Kundeudtalelser

Group.png

Mærsk

”Nye Visioners koncept har haft en fantastisk betydning for mig personligt og også for rigtig mange af vores medarbejdere. Jeg fandt mig selv i en situation hvor jeg var stresset, ufokuseret, og hvor jeg ikke performede på det niveau, jeg vidste, jeg var i stand til. Ved at bruge Nye Visoners idéer og koncepter fik jeg en helt anderledes kontrol over min tid, mine prioriteter og aktiviteter. Jeg fik langt mere overblik og blev derfor også mere strategisk i min tankegang og måde at agere og lede på. Da mine omgivelser som familie, medarbejdere og andre tog notits af dette, bestemte jeg mig for at bringe Nye Visioners konsulenter til USA og arbejde med alle vores ledere. Det har jeg aldrig fortrudt.”


Ulf Hahnemann, CHRO, MAERSK, Transport & Logistic

 

NYE Visioner har været i USA og Canada og træne 150-200 af Ulf’s medarbejdere.
 

Group 2.png

Deloitte

”Bogen er efter min mening et must for enhver leder i dag. Bogen er lettilgængelig, men samtidig orienteret mod at få implementeret en række simple værktøjer og arbejdsrutiner i hverdagen. Jeg er ikke i tvivl om, det har betydet en væsentlig forskel i såvel mit arbejdsliv som privatliv – ikke mindst at skabe den rigtige balance. Jeg er overbevist om, at de medarbejdere, jeg arbejder tæt sammen med, oplever - med disse vaner og værktøjer i baggagen – et overblik, prioritering og struktur, som skaber en helt naturlig ro i hverdagen. Du vil opleve en reel forskel efter kort tid.” 

 

Bjørn Winkler Jakobsen, partner og indehaver hos Deloitte 

 

NYE Visioner har gennem 10 år trænet 1700-1800 Deloitte-medarbejdere i at arbejde mere effektivt.

Group 3.png

Danske Spil A/S

”Jeg bruger selv principperne og har haft mange medarbejdere igennem. Det har været med til, at styrke min karriere og mange andres. Det er min påstand, at hvis man tager kurset, så kan man med en minimal investering opnå store resultater. Mere overskud på arbejde mere overskud derhjemme. Der er styr på tingene, du er på forkant og lader dig ikke slå ud af ad hoc-opgaverne. Du bliver mere effektiv, og ligeså vigtigt, omverden opfatter dig mere effektiv, hvis du implementerer principperne. Personlig planlægning og effektivitet – fordi du ikke har råd til at lade være.” 

 

ALLAN AUNING, CFO, DANSKE SPIL A/S
 

Group 10.png

Novozymes

”Det er til dato det bedste og mest brugbare kursus, jeg har været på!”

 

Mette Rask Andersen, PA to EVP of Supply Operations, Novozymes

 

NYE Visioner har gennem 10 år trænet 700-800 Novozymes-medarbejdere i at arbejde mere effektivt.

Group 6.png

Posterscope, NEW York, USA

Efter 10 år, har stadig gavn af det den dag i dag og tilskriver en del af æren for min succes siden hen til dig, man kan ganske enkelt ikke have det ansvar jeg har i dag hvis ikke man har styr på sine ting og sine to do’s og jeg misser aldrig en deadline så tusind tak Søren. 

 

Christian Vollerslev, President, Posterscope, NEW York, USA

 


 

Group 4.png

Joe & The Juice

”Jeg bruger selv principperne og har haft mange medarbejdere igennem på mine seneste 3-4 arbejdspladser. Det har været med til, at styrke min karriere og mange andres. Det er min påstand, at hvis man tager kurset, så kan man med en minimal investering opnå store resultater. Mere overskud på arbejde mere overskud derhjemme. Der er styr på tingene, du er på forkant og lader dig ikke slå ud af ad hoc-opgaverne. Du bliver mere effektiv, og ligeså vigtigt, omverden opfatter dig mere effektiv, hvis du implementerer principperne. Personlig planlægning og effektivitet – fordi du ikke har råd til at lade være.” 

 

Allan Auning, CFO, JOE & THE JUICE 

Group 12.png

Carat

Jeg kan til tider være meget ustruktureret og ufokuseret!! Det betyder bl.a. at jeg springer fra opgave til opgave. F.eks. ved at svare på mails, imens jeg sidder med et større oplæg eller præsentation.   Min disc-profil og mine karaktertræk er spot on :-) !

Til gengæld fortæller de også, at jeg bl.a. er idérig og beslutsom. For at tage hånd om en af mine udfordringer, er jeg glad for, at jeg tilbage i juni via mit arbejde hos Carat Denmark , meldte mig på et "personligt effektiviseringskursus" hos NYE Visioner. Brugen af Outlook har givet mig nogle fantastiske værktøjer til at gøre mit arbejde mere struktureret og fokuseret.
 

For mit arbejde betyder det at jeg:

  1. går hjem hvér dag med en indbakke i nul,

  2. har mine arbejdsopgaver (to do's) samlet ét sted,

  3. ser en uge frem for at sikre min tid og prioriteringer,

  4. prioriterer de vigtigste opgaver på dagen.
     

For mig personligt betyder det: (1) mere ro, (2) bedre overblik, (3) tilpas struktur, uden at tingene kommer for meget i kasser. Hvis du, eller en du kender, håber på at arbejde mere effektivt, skabe bedre overblik , og få en mere struktureret arbejdsdag, så ta' fat i Nye Visioner - det er en god investering i dig eller din virksomhed. En varm anbefaling her fra.

 

Thomas Barker, Senior strategy - Creative, Social Tech & concept, Carat Denmark

Group 16.png

Københavns Politi

Ja – jeg har været og er begejstret for forløbet. For mig har kurset betydet, at min indbakke selvsagt er blevet minimeret, men samtidigt er mit overskud, overblik og min produktivitet øget markant. I takt med, at arbejdsmåden vinder indpas i min hverdag, så får jeg struktureret møder og forberedelse til samme, hvorfor jeg møder forberedt til møderne, og derved selvsagt har en fordel overfor de uforberedte. Samlet set, er min tid bedre udnyttet og at jeg så derved får mulighed for mere tilstedeværende og synlig ledelse.

 

Vicepolitiinspektør, Københavns Politi

Group 14.png

Falk Tag & Facade

I en entreprenørvirksomhed som vores, med en altid meget hektisk og uforudseende hverdag, har det været fantastisk for os, at kunne få sat vores indbakke i 0 hver dag, sat vores mange opgaver i system, få ryddet bordet for papir og unødvendigheder som forstyrrer vores øjne. 

Dette har givet os meget mere ”ro i maven”, bedre nattesøvn og overskuelighed. 


Vi har også fået meget større selvdisciplin i vores daglige arbejde. Alt dette takket være Nye Visioner. 
 

Derudover er bogen ”Få styr på tingene – og bliv mere effektiv” en fantastisk opslagsbog, som kan bruges løbende for at holde dig ”fast på sporet” – kan varmt anbefales.

 

Helle Falk Schollert, Falk Tag & Facade

landbosyd.png

LandboSyd

”Jeg har i mere end 10 år trukket på støtte til forbedring af min personlige effektivitet hos Nye Visioner. Jeg har også haft trukket læringen om personlig effektivitet og effektive møder ind i mine chefgrupper. Kort og godt så ser jeg Nye Visioners metoder, som et vigtigt redskab i værktøjskassen, som jeg som leder ikke kan undvære, og som samtidig har effektiviseret vores arbejdsgange.”

 

Adm. Direktør Sune Aagot Sckerl, LandboSyd

leo.png

Leo Pharma

"Jeg kan kun anbefale NYE Visioner. Jeg har fået endnu bedre overblik og endnu mere styr på mine ting. Jeg har alt samlet et sted og de ting jeg skal følge op på et blevet strømlinet så der ikke er noget der bliver glemt".

 

Louise Tange Hove-Jensen, Leo Pharma

Anchor Joe
posterscope
bottom of page