top of page

VI ER ANDERLEDES END VORES KONKURRENTEr, og det lægger vi bestemt ikke skjul på!

Når du deltager på vores træningsforløb, er det dig, der er i fokus. Vi tager udgangspunkt i din hverdag – det er ikke noget, vi bare siger: Vi gør det!
 

VORES TRÆNINGSFORLØB ER PRAKTISKE OG VÆRKTØJSBASEREDE...

På vores træningsforløb får du både viden og værktøjer, som gør det lettere at implementere nye arbejdsvaner og få dem til at fungere i din hverdag. Det er først, når tingene er indarbejdet i din hverdag, at du har fået noget ud af din tidsmæssige og økonomiske investering. Derfor arbejder kursisterne hos os med egne opgaver og egne mails, hvilket gør at du på dag 1 er i fuld gang med at anvende de nye værktøjer og metoder.

Vi følger løbende op. Vi ved, at hvis vaner skal ændres, kræver det tid og et intenst træningsforløb, hvor opfølgning er centralt. Det er noget som desværre ofte nedprioriteres – med et utilfredsstillende resultat til følge.
 

Alle vores træningsforløb indeholder derfor personlig feedback, med individuelle hjemmeopgaver, som du skal arbejder med for at komme i mål med de ting, som er vigtige for din udvikling.

Business Partners at Work.webp
Business handshake

VI GØR TINGENE TIL KUNDENS FORDEL...

Anvendelsen af værktøjerne tilpasses individuelt, så vi sikrer, at der opnås størst værdi og ejerskab for løsningerne.

Træningen sker ude ved dit skrivebord med egne opgaver og egne mails.

Vi træner kun små hold, ellers får den enkelte alt for lidt med hjem.

Ingen fremmøde – ingen betaling! Er det også sådan hos din nuværende leverandør? 

Vi bruger ikke Power-Point, vi har ingen smarte udtryk eller langhårede teorier, som virker efter 2-3 år. Vi tror på, at tiltag skal virke hurtigt, og de skal være enkle at implementere – og det er al vores træning tilrettelagt efter. Du vil allerede dagen efter kurset kunne mærke de første forbedringer.

VI ER EKSPERTER...

Vi har mange års leder- og undervisningserfaring inden for en række forskellige brancher. Vi har trænet over 25.000 kursister i en lang række private og offentlige virksomheder - både i Danmark og udlandet. 

Business Meeting
Working Together

VI TAGER VORES EGEN MEDICIN...

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores egen kvalitet, i alt hvad vi foretager os. Selv mindre detaljer bliver hele tiden rettet til, sådan at vores træningsmetoder, koncepter og undervisningsmateriale konstant er opdateret med den nyeste viden inden for området.

Vi lægger ikke skjul på, at vi er ambitiøse og vil være de bedste i klassen.

bottom of page