top of page

KONTAKT OS

Alle partnere i NYE Visioner har en lang ledelses- og undervisningserfaring fra mange forskellige virksomheder. Vi har mange års erfaring i at udvikle og træne medarbejdere og ledere til at blive mere effektive og dygtigere til at holde effektive møder.

soren-dybdal.jpg

Søren Dybdal

Ejer, Partner og Cheftræner

Ejer og stifter af NYE Visioner. Søren har trænet mere end 15.000 kursister siden 1999. Forfatter til bøgerne ”Få styr på tingene – og bliv mere effektiv” og ”Effektive møder og dygtig mødeledelse”. Søren har skrevet et utal af artikler om personlig effektivitet. Søren er en meget benyttet foredragsholder. Kunder og samarbejdspartnere beskriver Søren som en inspirerende person med masser af dynamik og gennemslagskraft. Læg dertil et forrygende engagement.


Mobil 28342809
sdybdal@nyevisioner.dk

16-piaulsing_edited.jpg

Pia Ulsing

Partner og Ekspert i stressforebyggelse

Pia har en solid erfaring fra 22 år i Novo Nordisk og Novozymes hvor hun i alle årene har arbejdet med kompetenceudvikling af medarbejdere og ledere. Pia er en erfaren underviser og har gennem mange år undervist i personlig effektivitet både i Danmark og rundt omkring i verden. Pia er endvidere ekspert i stressforebyggelse og er medforfatter på bogen "Vejen ud af arbejdsrelateret stress". Pia beskrives som en dygtig og kompetent underviser, som udstråler passion, en god portion humor og stort engagement.


Mobil 42401599
pu@nyevisioner.dk

Jens Dahlsgaard

Senior Partner og Cheftræner

Jens har været filialdirektør i Nordea i mange år, og ved at dårlig eksekvering og planlægning koster. Han har derfor stor erfaring i at sætte fokus på planlægning og prioritering. Han har undervist mange år i personlig planlægning og effektivitet, i både ind- og udland. Jens energiniveau er højt, og han beskrives som engageret, inspirerende og tillidsfuld i sin tilgang til mennesker. Jens kan via sin coachende og anerkendende personlighed flytte medarbejdere, og han elsker at give og modtage fagligt udviklende feedback.


Mobil 61220915
jd@nyevisioner.dk

16-jensdahlsgaard.jpg

Dorthe Vinther

Partner og Cheftræner

Dorthe har mange års ledelseserfaring som HR direktør, udviklingsdirektør, bestyrelsesmedlem og teknisk leder. Hun har arbejdet bredt med organisationsudvikling, lederudvikling og talentudvikling. Hun har stor erfaring med planlægning, prioritering og tilrettelæggelse af effektive møder og processer. Dorthe er passioneret, struktureret og målrettet, og så er hun særligt optaget af at hjælpe organisationer, ledere og medarbejdere til bedre trivsel, udvikling og succes. Hun har en veludviklet evne til at gøre komplekse problemstillinger letforståelige.


Mobil 23338639
dv@nyevisioner.dk

dorthe.jpg
bjarke3.jpg

Bjarke Elbert

  Senior Partner og Cheftræner

Bjarke har bred erfaring indenfor HR fra flere af Danmarks største virksomheder. Han har blandt andet arbejdet med procesoptimering og personlig effektivitet, og så har han 20 års ledelseserfaring. Bjarke har stor undervisningserfaring. Han beskrives som seriøs, indlevende og autentisk med en analytisk og humoristisk tilgang. Bjarke har skabt mange resultater med hans evne til at rykke det enkelte menneskes tro på egne evner.


Mobil 52119588
be@nyevisioner.dk

lbc_1021-2.jpg

Stina Duevang

Partner og Cheftræner

Stina har 25 års erfaring fra den finansielle sektor - de sidste 18 år som henholdsvis afdelingsdirektør og privatkundedirektør. Hun har et stort drive og en motiverende tilgang til at opnå resultater. Stina er en erfaren underviser og får altid positiv feedback på hendes undervisningsform, som har givet kursisterne lyst til mere. Stina er kundedrevet via en klar og tydelig formidling af budskabet. Ved at arbejde struktureret og fokuseret har Stina erfaring med, at der skabes en bedre balance i arbejdslivet og en bedre bundlinje.


Mobil 61612113
sd@nyevisioner.dk

bottom of page